лайфхак чистий дім прибирання

Навіщо протирати міцелярною водою сантехніку та взуття? Лайфхак, про який ви не знали

Сейчас читают: 539
hochu.ua

Портал Ukr.Media опублікував кілька лайфхаків, які допоможуть легко та швидко впоратися із забрудненнями на різних поверхнях саме за допомогою міцелярної води.

Не шкодуйте цей засіб, адже від результату ви будете в захваті. Читати також Як легко відмити решітку для шашлику: ці лайфхаки вже до вас перевірили Це може бути несподівано, але міцелярна вода здатна впоратися із забрудненнями не гірше, ніж будь-яка магазинна хімія.

І якщо у вас є баночка міцелярної води, якою ви дуже рідко користуєтеся, то не пошкодуйте її на прибирання.І не лише сантехніку, а й вікна, дзеркала та інші поверхні.

Просто нанесіть трохи міцелярки на серветку або ватяний диск та протріть забруднені поверхні. Після цього поверхню потрібно насухо протерти і насолоджуватися сяючими змішувачами та дзеркалами.Буває дуже складно позбавитися липкого шару клею, який залишається на нових речах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA