секс

В парку, ліфті, на зупинці та навіть на пляжі: навіщо людям секс у публічному місці і що за це "світить"

Сейчас читают: 641
hochu.ua

Навіть якщо ви знаєте все про кунілінгус та інші способи отримати і принести партнеру задоволення, є ризик, що під ковдрою стане нудно.

У пошуках адреналіну та нового досвіду інтимні стосунки пар нерідко виходять за межі ліжка та навіть дому. Читати також 10 секретів, на яких завжди тримаються стосунки: коли він і вона - одне ціле Нещодавно резонанс отримала гаряча історія.

У Львові дівчину судили за “порушення громадського порядку”:Вчинила дії розпусного характеру, а саме бувши оголеною нижче пояса, вступила в контакт (статеві зносини) з громадянином, чим порушила громадський порядок, що стало проявом безсоромності та грубої непристойності, - йдеться у постанові суду.Якщо коротко і своїми словами, то пара займалась сексом на зупинці, коли їх спіймали на гарячому.

Львів’янка свою провину визнала. Їй винесли усне зауваження, йдеться у повідомленні Zaxid.net. Є декілька причин, чому люди готові займатись сексом на вулиці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA