лайфхак ванна чистий дім кава прибирання вдома

Навіщо натирати ванну кавовою гущею? Лайфхак, який полегшить вам життя

Сейчас читают: 325
hochu.ua

У цій статті розповідаємо, як корисно використовувати кавову гущу. Портал Best Life радить не викидати залишки завареної кави у відро для сміття, а застосувати їх у прибиранні будинку.

Дрібні частинки кави добре справляються з жирним нальотом і навіть допоможуть прочистити труби. Читати також Секретний засіб, який допоможе відмити жирну плиту і дуже брудний чайник Виявляється, гущу від вашої ранкової кави краще не викидати, а використовувати в прибиранні будинку.

Наприклад, кавовою гущею можна видалити жирний наліт на ванні. Ніжно втирайте каву в ті ділянки, де накопичилося мило, жир та інший бруд, потім змийте теплою водою, і ванна знову стане ідеально чистою.

До речі, так само можна потерти кавовою гущею всі крани, решітки в мийці, на яких накопичується вапно і різний бруд.Крім того, кавовою гущею можна пробивати забиті труби на кухні або у ванній.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA