Україна конкурс Нео війна Україна

"Навіщо вплітати ЗСУ?": Настя Каменських "вляпалася" в скандал через розіграш автівки

Сейчас читают: 420
hochu.ua

Українську співачку Настю Каменських жорстко розкритикували в Мережі після того, як вона запустила іменний гівевей під приводом благодійності.

Серед своїх підписників артистка вирішила розіграти дорогий автомобіль і новий iPhone, а натомість — відправити на ЗСУ 100 тис.

гривень. Деталі скандалу дізнайтеся на HOCHU.ua!Учора на своїй сторінці в Instagram Настя Каменських запустила конкурс, головним призом якого мав стати Infiniti.

За умовами розіграшу, учасникам необхідно підписатися на 94 акаунти та чекати результатів — переможця мали обрати рандомно. Своєю чергою, по завершенню конкурсу, артистка пообіцяла передати 100 тисяч гривень на збір заради придбання автомобіля для батальйону Азов.Ми разом з організаторами вирішили влаштувати благодійний конкурс, в якому хтось із вас отримає цей неймовірний автомобіль Infiniti, а донат у 100 000 грн я відправлю в збір на авто для наших захисників, який ми відкрили в рамках туру "Я —Україна",— написала Настя Каменських.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA