лайфхак квіти

Навіщо ставити тюльпани у солодку воду? Хитрощі, які допоможуть квітам стояти довше

Сейчас читают: 638
hochu.ua

Не знаєте, як правильно підрізати тюльпани та в яку воду їх ставити, щоб вони стояли якомога довше? У нашому матеріалі зібрані головні поради щодо догляду за тюльпанами від флористів.

Читайте та беріть на озброєння! Читати також У чому різниця між білими та коричневими яйцями: мало хто знає правильну відповідь Незабаром почнеться сезон тюльпанів, а це означає, що в наших будинках ці красиві квіти з'являтимуться частіше.

Проте зрізати їх лише на кілька днів — не найкраща ідея. Хочеться, щоб тюльпани постояли довше. Але що для цього потрібно робити?Досвідчені флористи знають маленькі хитрощі, які допомагають тюльпанам стояти довше.

Наприклад, у воду додають цукор (20-30 г), сіль (0,2 г) або хлористий калій (0,3 г). Також можна використовувати активоване вугілля або звичайне деревне вугілля.Правильне підрізання стебел тюльпанів допоможе їм довше зберігати свіжість та красу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA