Володимир Зеленський привітання привітання у віршах листівки Володимир Зеленський

Міжнародний день молоді 2023: віршовані привітання і листівки з нагоди свята

Сейчас читают: 416
hochu.ua

Українці відзначають Міжнародний день молоді. Цього року вдруге святкування відбувається саме 12 серпня, разом із молоддю Європи.

Для вас — найкращі вітання та яскраві листівки.До 2022 року День молоді в Україні святкували в в останню неділю червня. Традицію, за якою слідують рашисти, скасували.

Віднині свято перенесено і відзначається разом із європейською молоддю, 12 серпня. Читати також День ангела Анни: красиві привітання у картинках, віршах та прозі Таку ініціативу від молодіжних рухів і організацій України підписав президент Володимир Зеленський.

Це сталося 28 липня 2021 року, указ № 333/2021 про перенесення Дня молоді на 12 серпня, коли за календарем ООН відзначають Міжнародний день молоді.PinterestПривітаю щиро із великим святом, Побажаю радості, натхнення багато, Добре Вам учитись, гарно працювати, А здоров’я й щастя хай буде багато.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA