Италия Україна кинофестиваль фільми українське кіно програма кіно Италия Україна

Відкрився 80-й Венеціанський кінофестиваль: які фільми покажуть

Сейчас читают: 399
womo.ua

У Венеції відкрився ювілейний, 80-й міжнародний кінофестиваль, на якому покажуть три українські стрічки. Найстарший та один із найпрестижніших кінофестивалів у світі відкрив свої двері з 30 серпня по 9 вересня.

На ньому Україну представлятимуть три стрічки: «Тіні забутих предків» Сергія Параджанова у програмі Venice Classics, «Доба перша» Валерія Коршунова (Україна) у категорії Biennale College Cinema – VR, «Назавжди-Назавжди» Анни Бурячкової у конкурсній програмі Orizzonti Extra. Читайте також: Річниця смерті принцеси Діани: ТОП-5 найкращих фільмів про народну улюбленицю Протягом 11 днів на фестивалі будуть представлені роботи відомих кіномитців, зокрема Софії Копполи, Девіда Фінчера, Романа Поланського, Вуді Аллена та Бредлі Купера.

Також у конкурсі беруть участь фільми модних та радикальних режисерів, таких, як Йоргос Лантімос, Рюсуке Хамагуті та Мішель Франко.

У програмі також є фантастичні трилери, комікси та нуари – «Передчуття» Бертрана Бонелло, «Догмен» Люка Бессона, «Вбивця» Девіда Фінчера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA