Україна привітання свято листівка листівки Україна

Міжнародний день молоді: незабутні привітання та листівки зі святом

Сейчас читают: 523
hochu.ua

12 серпня Україна приєднується до святкування Міжнародного дня молоді. На честь дати ми підготували оригінальні привітання з Днем молоді в Україні, а також прикольні листівки і картинки.

Поїхали!Ви точно пам'ятаєте, що раніше Україна відзначала День молоді в останню неділю червня. Але тепер свято перенесено на 12 серпня і ми вшановуємо молодість, енергію і безтурботність разом з усім світом.

Читати також Медовий Спас: що за свято і якого числа Перший Спас 2023? Історія свята говорить, що 17 грудня 1999 року Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй у своїй резолюції 54/120 схвалила рекомендацію Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді про оголошення 12 серпня Міжнародним днем молоді.

Зазвичай у цей день проводяться різноманітні цікаві заходи та незабутні святкування: пікніки, флешмоби, концерти, фестивалі, соціальні акції тощо.Ми пропонуємо долучитися до створення святкової атмосфери та публікуємо привітання та листівки з Міжнародним днем молоді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA