гороскоп астрологія езотерика Риби

Невдачі і злам усіх планів: якому знаку Зодіаку сильно не пощастить у вересні

Сейчас читают: 120
hochu.ua

Із початком нового сезону починається новий енергетичний етап. Не для всіх вересень принесе щастя і гармонію. Раніше ми писали, які знаки Зодіаку бездоганно брешуть, а тепер розкажемо, кому не щаститиме у першому місяці осені.Астрологи визначили знак Зодіаку, для якого вересень буде невдалим періодом для починання фінансових проектів та романтичних стосунків.

Усе буде неначе падати з рук, і ви не встигатимете зробити елементарне. Читати також Гори — їхня сила: ці два знаки Зодіаку не визнають інших місць Міняти роботу або погоджуватися на кар'єрний ріст можливо і не варто.

Уважно зважте всі “за” та “проти”. Навіть невеличка зміна у робочій сфері може привести до фінансових втрат. Подумайте, чи готові ви до такого.У цей період зірки будуть не на вашій стороні, тому спокійно продовжуйте робити те, що почали, і не встрягайте в авантюри.

Астрологи зазначають, що у вересні варто бути спокійнішими та не звертати увагу на свої емоції, інакше потрапите в халепу. Читати також Названо два знаки Зодіаку, які вміють піднімати настрій У вересні бумеранг вступить в дію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA