Netflix серіали новий серіал

Закохані невротики: Netflix анонсував японську версію романтичної історії

Сейчас читают: 277
womo.ua

Netflix оголосив про виробництво нового романтичного серіалу з Японії, у якому задіяний акторський ансамбль з усього світу. Серіал заснований на французькому фільмі Les Émotifs Anonymes (англ.: Anonymous Romantics), який отримав приз глядацьких симпатій на фестивалі французького кіно в Японії у 2011 році.

Зазначимо, що майбутній серіал обіцяє чудове поєднання романтики та гумору. Історія починається з випадкової зустрічі між чоловіком і жінкою, викликаною їх взаємною любов’ю до шоколаду.

Обидва живуть зі своїми тривожними розладами. Чоловік не може фізично торкатися інших, тоді як жінка має інші проблеми з соціалізацією, що робить їхні зароджувані стосунки водночас складними та милими. Читайте також: Що дивитись на Netflix у червні 2024 року: 65 найочікуваніших фільмів та серіалів У серіалі представлені таланти з Японії та Кореї, зокрема Огурі Сюн, який грає головну роль, а також Хан Хьо Чжу в ролі героїні та Аканісі Дзін.

Огурі зіграв Сосуке Фудзівара, нового представника популярної шоколадної крамниці «Le Sauveur» і сина великого кондитерського магната.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA