Україна місто Київ місто Харків книги Литература фестиваль Україна місто Київ місто Харків

«Книжковий Арсенал» анонсував програму фестивалю та запустив продаж онлайн-квитків

Сейчас читают: 100
womo.ua

Дванадцятий міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» відбудеться з 30 травня по 2 червня. Він планує близько 160 подій і складатиметься з програмної частини та книжкового ярмарку, який буде проходити на першому поверсі Старого арсеналу.

Фокус-тема та основна метафора цьогорічного фестивалю – «Життя на межі». У перший фестивальний день відбудеться 14 подій: дискусії, презентації, поетичні читання, арттерапевтичний воркшоп і кіноперформанс.

Офіційне відкриття відбудеться о 17:00, а загалом вхід на територію буде доступний до 21:00. Програми й заходи фестивалю: Літературна програма «Долаючи розрив» Програма для дітей і підлітків «Із широко заплющеними очима» Професійна програма «Книжкового арсеналу» за кураторством Оксани Карп’юк.

Програма передбачає відвідування фестивалю іноземними видавцями й літературними агентами, зацікавленими в українському книговиданні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA