Олег Скрипка Україна місто Київ НАОНІ оркестра Олег Скрипка Україна місто Київ

Олег Скрипка відсвяткував свій день народження концертом з НАОНІ та анонсував проведення етнофестивалю “Країна Мрій”

Сейчас читают: 405
womo.ua

Цими вихідними легенда українського року, композитор, мультиінструменталіст та провідник українського фольклору Олег Скрипка відсвяткував свій день народження великим концертом з Національним Академічним Оркестром Народних Інструментів України.

До них приєдналися гурт ВВ, дитячий фольклорний ансамбль “ЗЕРНЯТКО” та театр-студія індійського народного танцю “НАКШАТРА”. Святкування відбувалося на найбільшій рок-сцені України у концертному залі Stereo Plaza.

Прозвучали улюблені одвічні бестселери “Весна”, “День народження”, “Танці”, “Країна Мрій”. У сонг-ліст також увійшла “У Клубі Рок” – перша у світі україномовна рок-пісня і перша рок-пісня, де звучить баян у виконанні Олега.

Також слухачі почули український козак-блюз  “Катерина”, барокову “Шалену зірку”, японський в стилі хокку джепеніз-укро рок “Чіо Чіо Сан” і український етно блюз “Ой Ходить Сон”, від якого походить вся сучасна блюзова традиція й сучасна естрада.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA