Меган Маркл Сша шоубізнес акторка принц Гаррі Меган Маркл Сша

Принц Гаррі та Меган Маркл перебільшують: таксист розповів іншу версію історії про переслідування пари папараці

Сейчас читают: 426
hochu.ua

Водій нью-йоркського таксі Сухчарн (Сонні) Сінгх, який віз герцога і герцогиню Сассекських, коли вони намагалися позбутися фотографів, сказав, що пара явно нервувала під час короткої поїздки.

За його словами, загроз життю пари під час поїздки не було. Про це повідомляє ВВС.Представник Гаррі та Меган Маркл заявив у своїй заяві, що пара зазнала "невблаганної погоні", яка тривала понад дві години.

Проте Сухчарн у розмові з журналістами зазначив, що не було ні переслідування, ні небезпечного керування з його боку. Читати також Меган Маркл отримала престижну нагороду: принц Гаррі прийшов підтримати дружину (ФОТО) За його словами, спочатку підійшов до машини охоронець, а потім у машину сів принц Гаррі з дружиною.

Він зазначив, що Гаррі та Меган дійсно нервували, але жодної зовнішньої загрози не бачив: "Я не думаю, що їхня розповідь правдива.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA