Сша місто Амстердам Netflix аниме фільми кіно документальна стрічка киноновинки Сша місто Амстердам

Що дивитись на Netflix у червні 2024 року: 65 найочікуваніших фільмів та серіалів

Сейчас читают: 345
womo.ua

Червень 2024 року обіцяє бути багатим на кінопрем’єри, а це означає, що настав час насолодитися новими стрічками — переглянути новинки на потоковому сервісі Netflix.

Компанія Netflix оприлюднила список із 65 оригінальних фільмів та серіалів, які вийдуть у червні 2024 року. Серед них є старі фільми, новинки, продовження улюблених серіалів, токшоу, документальні стрічки, стендапи, аніме та дитяче кіно.

Сьогодні пропонуємо вашій увазі велику добірку кіноновинок Netflix за категоріями з датами випуску, а також трейлерами, постерами та описом. Читайте також: Прем’єри 2024 року: які українські фільми покажуть у кінотеатрах Що подивитись на Netflix у червні 2024-го Які серіали вийдуть у червні 2024 року на Netflix: Дата виходу:  1.06 Новий Амстердам (1-4 сезон) Драматичний телесеріал, заснований на книзі Еріка Мангеймера «Дванадцять пацієнтів: Життя та смерть у лікарні Белв’ю», у якому розповідається про доктора Макса Гудвіна, який стає головним лікарем найстарішої державної лікарні США «Новий Амстердам».

Для забезпечення кращої медичної допомоги пацієнтам він розв’язує війну з бюрократією, щоб повернути колишню славу лікарні, де здатні лікувати пацієнтів з Еболою, ув’язнених із в’язниці «Райкерс» та президента Сполучених Штатів під одним дахом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA