Китай Украина війна штучний інтелект війна в Україні Китай Украина

Понад 30 провідних HRD поділилися трендами українського ринку праці на HR Wisdom Summit 2023

Сейчас читают: 134
womo.ua

14 вересня у DTEK Academy HR-фахівці з «Київстар», «Нової пошти», МХП, Favbet, «Метінвесту» та ще понад 20 компаній розповіли, як зміцнити команду та адаптувати HR-стратегію до воєнних реалій.

Понад 300 учасників дізналися, чи замінить співробітників штучний інтелект, як автоматизувати HR-процеси та до яких викликів на українському ринку праці варто готуватися просто зараз.

Ведучою саміту стала ведуча «Фактів» на каналі ICTV та національного марафону «Єдині новини» Оксана Гутцайт. Відкрив HR Wisdom Summit виконавчий директор Korn Ferry Ukraine Роман Бондар. Читайте також: Я настільки не слухала свій організм, що опинилася у Франції в реанімації: Міла Китаєва про життя у Ліоні Про культуру компанії як драйвер синергії та про те, як зробити із держмонополії ефективний інструмент, розповів ексголова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв.

А керівниця Департаменту персоналу Kernel Наталія Теряхіна поділилася,  як через диджитал-сервіси спростити підбір персоналу, адаптацію, навчання, звільнення та звітність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA