Мода бренд українська мода новий рік Різдво

Що подарувати на Різдво чи Новий рік близькій людині: ювелірні прикраси від українських брендів

Сейчас читают: 876
womo.ua

Подарувати ювелірні вироби на свята — це ідеальний спосіб висловити свою прихильність і захоплення людиною. Ми віримо, що дизайнерські ювелірні вироби — це більше, ніж просто подарунок.

А як вважаєте ви? Святкові прикраси як різдвяний подарунок відповідають усім вимогам. Представлені у добірці дизайнерські вироби, відібрані нашим експертом, — це не просто аксесуари, а глибоко особисті, продумано підібрані висловлювання прихильності та стилю.

У нас є стилі та варіанти практично на будь-який смак чи вподобання. Доклавши певних зусиль і подумавши, ви зможете вибрати ювелірний подарунок, який буде відповідати характеру та стилю вашої коханої людини.

Тому не зволікайте й подаруйте коханій людині довговічний скарб, який може стати сімейною реліквією. Святкові прикраси від українських брендів, які можна подарувати на Різдво та Новий рік: ТОП-11 ідей Сережки від BEVZA Моносережки, кулони, піни та підвіски на довгому ланцюжку Symbolic Egg випустив український бренд Bevza. Читайте також: CVIT та бренд срібних прикрас Siayvo випустили благодійний мерч: фото та деталі Ціна: від 160 до 180 євро. Хрест від GUNIA Project Унісекс Хрест — доісторичний символ, відомий у всіх культурах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA