My X (X) Мода бренд українська мода українські бренди штучний інтелект бренди одягу My X (X)

Український бренд My x My презентував колекцію святкових суконь: фото

Сейчас читают: 645
womo.ua

Український бренд жіночого одягу My x My представив кампейн святкового дропу, до створення якого вперше залучив штучний інтелект.

Про це йдеться на Instagram-сторінці бренду. Читайте також: Українські бренди JUL та LUTIKI презентували спільну колекцію одягу та прикрас до Різдва-2023: фото Зазначимо, що за допомогою штучного інтелекту нову колекцію бренду презентували на фоні льодяних печер та засніжених пустель, перетворивши моделей на справжніх «снігових королев».

До святкової колекції увійшли сукні в жіночній естетиці бренду, втіленої у приталених силуетах, драпіюванні, пір’ї та квітах. Читайте також: Захисниця України Руся Данілкіна знялася для новорічної колекції українського бренду GASANOVA: фото Багатий вибір фактур дозволяє кожній жінці обрати сукню до свого характеру та уподобань: екошкіра, оксамит, атлас чи мереживо доповнять святковий гардероб. Читайте також: Українка заснувала бренд білих сорочок та блуз OKRYLENA: фото Особливу увагу бренд звертає на сукню Glace, виконану з мʼякої еластичної тканини в анімалістичному принті, рясно всіяної лелітками, що відсилає до астрологічного звіра прийдешнього року — дракона.

The post Український бренд My x My презентував колекцію святкових суконь: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA