лайфхак вода рис рецепти кулінарія

Якою водою потрібно заливати рис, щоб він вийшов смачним та розсипчастим

Сейчас читают: 529
hochu.ua

Портал Ukr.media опублікував корисні лайфхаки, які допоможуть зварити ідеальний рис. Насправді все дуже просто — не потрібні спеціальні девайси, дорогі спеції чи таємні знання.

Читайте і пробуйте — тепер ви завжди будете готувати смачний рис. Читати також Кабачкові оладки з твердим сиром та шинкою: ідеальні для сніданку, обіду чи вечері Використовуйте проточну воду без будь-яких домішок або очищену, інакше смак рису може сильно зіпсуватися.

До речі, рис можна варити на курячому чи м'ясному бульйоні, тоді смак вийде досить насиченим.Щоб рис вийшов розсипчастим і не скреготів на зубах, потрібно враховувати правильні пропорції рису та води.

Ідеальними є , тобто берете одну частину рису та додаєте 2 частини води. Що стосується спецій, то це особиста справа та смак кожного.Існує кілька лайфхаків, які допоможуть швидко та смачно приготувати рис.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA