Нео коронація

Борис Джонсон разом із дружиною на коронації Чарльза III: невже вбрання Керрі на щось натякає?

Сейчас читают: 764
hochu.ua

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон не став пропускати коронацію Чарльза III і Камілли, з'явившись на офіційній церемонії в компанії дружини.

Його дружина Керрі Джонсон серйозно підготувалася до події та вибрала стильне вбрання відповідно до королівських правил. Деталі - на HOCHU.ua!На коронацію короля Чарльза і королеви-консорт Камілли колишній премер-міністр з'явився, тримаючи за руку дружину, молодшу за нього на 23 роки.

Борис Джонсон не став змінювати свій стиль і прийшов на службу у Вестмінстерське абатство в досить звичному для себе вбранні - класичному костюмі в сірих відтінках, поверх якого надів чорний подовжений піджак.

Читати також У Мережі зацінили, як "цікаво" було принцу Луї на коронації: кумедні фото Дружина Бориса Джонсона, політична активістка Керрі, віддала перевагу досить скромному і лаконічному вбранню.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Кейт Миддлтон произвела настоящий фурор на коронации Чарльза III, нарушила несколько правил, но принцессе Уэльской всё простили lifehelper.one /11 месяцев назад
takprosto.cc
Кейт Миддлтон произвела настоящий фурор на коронации Чарльза III, нарушила несколько правил, но принцессе Уэльской всё простили takprosto.cc /11 месяцев назад
lifehelper.one
Мрачный жнец в черном плаще и другие тревожные знаки на коронации Чарльза III, которые показались британцам пугающими lifehelper.one /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA