місто Баку конкурс Tvorchi Євробачення Євробачення 2023 Ліверпуль Loreen місто Баку

Про що пісня Tattoo, з якою на Євробаченні виступатиме співачка Loreen? Текст і переклад (ВІДЕО)

Сейчас читают: 657
hochu.ua

От-от у Ліверпулі розпочнеться головний пісенний конкурс року — Євробачення 2023. Перший півфінал, нагадаємо, відбудеться вже цього вівторка і за виступами перших 15 конкурсантів Серед учасників, які виступлять у вівторок, 9 травня, буде і фаворитка букмекерів — співачка Loreen, яка представлятиме Швецію.

Хто вона, що про неї відомо і про що її пісня “Tattoo” — розповідаємо у цьому матеріалі. Читати також Ставки підвищуються: букмекери підняли Україну в рейтингу переможців на Євробаченні-2023 Її повне ім’я — Лорін Зінеб Нока Тальяуї, але більш відома виконавиця як Loreen.

Їй 39 років. Це шведська співачка мароккансько-берберського походження, яка вже представляла Швецію на Євробаченні у 2012 році (Баку), де здобула перемогу з піснею “Euphoria”.

Тоді букмекери також прогнозували саме її перемогу на Євробаченні.Вдруге виконавиця пробувала свої сили на Євробаченні 2017 (тоді конкурс проходив у Києві).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA