Алек Болдвін штат Монтана зірки вагітність актор донька Голлівуд Алек Болдвін штат Монтана

Старша донька Алека Болдвіна вперше стала мамою: перше фото з малюком (ФОТО)

Сейчас читают: 593
hochu.ua

Донька американського актора та продюсера Алека Болдвіна, модель та актриса Айрленд Болдвін, поділилася радісною новиною. Знаменитість на своїй сторінці у Instagram повідомила, що вперше стала мамою.

Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!27-річна Айрленд Болдвін опублікувала зворушливе фото із лікарняної палати пологового будинку.

Новоспечена матуся позувала разом зі своїм коханим, музикантом Андре Алленом Аньосом, та новонародженою донечкою. Читати також Екс"Холостяк" Іраклі Макацарія та його молода дружина чекають на поповнення у родині (ФОТО) Холланд,— написала вона під публікацією.Користувачі Мережі приєдналися до привітань, вони побажали парі всього найкращого:Нагадаємо, що Айрленд розповіла про свою вагітність наприкінці грудня минулого року, вона показала фото з УЗД.

Модель часто ділилася "вагітним" контентом у соцмережах.Зазначимо, що цього року донька тяжкохворого Брюса Вілліса вперше стала мамою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA