Карл Лагерфельд Karl Lagerfeld Кара Делевінь Met Gala новини MET Карл Лагерфельд Karl Lagerfeld Кара Делевінь

Кара Делевінь вразила перевтіленням у Карла Лагерфельда на Met Gala 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 662
hochu.ua

Американська модель Кара Делевінь здивувала неймовірним перевтіленням у легендарного кутюр'є. На килимову доріжку Met Gala 2023 зірка вийшла у фірмовому образі Карла Лагерфельда, музою якого була тривалий час.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Минулої ночі у Нью-Йорку світові зібралися на щорічному заході Met Gala заради збору коштів на користь Інституту костюма Метрополітен-музею.

Гості світського заходу традиційно обирали найнезвичайніші образи, якими вразили глядачів, а сам бал був присвячений пам'яті модельєра Карла Лагерфельда, який пішов з життя у 2019 році від ускладнень раку підшлункової залози.

Читати також Величезний тарган затьмарив усіх зірок на Met Gala 2023: комаха стала зіркою соцмереж (ВІДЕО) Сама Кара Делевінь мала тісний зв'язок із легендарним кутюр'є та тривалий час була його музою, тому на Met Gala 2023 вона повністю відтворила його образ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA