Нео

Секрети розкішного волосся: якою водою мити, як часто і чим

Сейчас читают: 387
hochu.ua

Довге, пишне волосся, як і коротка ефектна зачіска, потребують правильного догляду. Експерти зазначають: миття і укладка мають бути з урахуванням росту і типу волосся, аби не було зламаних і посічених волосинок.

Раніше ми розповідали, як часто треба мити гребінець для волосся, а сьогодні розкажемо про методи правильного догляду за волоссям.

Доглядати за волоссям, як у салоні краси, можна і вдома. Головне – знати правила миття голови, обирати якісні шампуні, бальзами, маски, а також не переборщити із температурою води, пише rixus.com.ua.Чим менше проблем зі шкірою голови, тим краще росте волосся.

Цей секрет відомий жінкам здавна. Та як часто потрібно його мити, і чи правда, що від щоденного миття воно швидше масніє? Читати також Який гребінець вибрати для конкретного типу волосся: всі види гребінців Стилісти розповідають, що немає чіткого визначення, скільки разів на тиждень мити голову.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA