Психология отношения Любовь

Як зрозуміти, що ти у токсичних стосунках: 7 «маячків» від психолога

Сейчас читают: 642
cosmo.com.ua

«Токсичні стосунки» чи, простими словами, залежність у стосунках — доволі поширена проблема сучасності. Психолог, сексолог та співведуча реаліті «Екси» (Новий канал) Наталя Єжова розповіла про основні ознаки ненормальних взаємин.   — На перший етапах будь-яких стосунків присутня хімія, — каже Наталя. — Людей тягне один до одного, вони хочуть завжди обійматись, цілуватись, не вилазити з ліжка.

Це називається хімічна залежність, вона є природною. Але це з часом проходить, і така звичайна залежність один від одного може перерости у патологічну — коли люди не можуть жити один без одного.

Тож я виділила ТОП-7 «маячків», як  розпізнати «токсичні стосунки». 1. Жертва і тиран Один підкоряється у стосунках, а інший агресує.

В таких випадках агресор, умовно, каже: «Ти ніхто. Я на тебе злюсь». Жертва у відповідь погоджується і підкорюється. Цю модель стосунків також називають «дитина і дорослий».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA