Від пацанки до панянки От пацанки до панянки pazanki

Учасниць «Від пацанки до панянки» змусили вигнати одну з суперниць

Сейчас читают: 947
liza.ua

Дівчата не пройшли перевірку поколіннями й отримали покаранняПерший день на реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) виявися багатим на події для представниць покоління Z.

Дівчата знайомилися і притиралися – хто за чаркою, а хто й кулаками. А ще пацанки проходили свої перші випробування на шляху до Школи леді.– Кожні 20 років змінюється покоління.

Покоління Z – рушії сучасності. Це творці. Але наші дівчата виявилися руйнівницями. Тож ми пішли на експеримент, – пояснює перша заступниця директорки Школи леді Катерина Виноградова. – Перед тим, як учасниці потрапили у Школу леді, вони мали пройти перевірку на сумісність з іншими поколіннями.Однак пацанки її з тріском провалили.

Спочатку вони в п’яному угарі вдерлися в чужий гараж з представниками покоління Y. Але це лише квіточки. Ягідки були під час знайомства з поколінням Х у бібліотеці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA