Від пацанки до панянки От пацанки до панянки pazanki

Змінні кольори та вогонь – якою стане Школа леді в новому сезоні «Від пацанки до панянки»

Сейчас читают: 486
liza.ua

Директорка Тетяна Мокріді розказала про експерименти із стилем викладачів реалітіДо прем’єри реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) залишилось кілька днів.

За словами команди проекту, це буде справжня психологічна подорож. Вогняна та з вибухом кольорів. Яких саме, зараз дізнаєтесь.– Кожен тиждень на проекті буде позначений певним кольором, – розповідає режисер реаліті Рита Кузьміна. – Він нестиме психологічне навантаження та характеризуватиме стан учениць Школи леді.

З кожним епізодом кольори ставатимуть легшими та яскравішими. Так ми відображатимемо шлях змін учасниць.У приміщенні школи постійно палатиме вогонь.

Стоятимуть підставки з безпечними речовинами, що підтримуватимуть полум’я впродовж дня.– Цей символ щодня нагадуватиме дівчатам, що можна загинути або воскреснути, як птах Фенікс і розпочати нове життя, – пояснює директорка Школи леді Тетяна Мокріді. – Перші тижні – найважчі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA