Alexander Macqueen Елизавета Вторая місто Лондон Королевская семья Alexander Macqueen Елизавета Вторая місто Лондон

Як у Лондоні пройшов нарад на честь королеви Єлизавети II

Сейчас читают: 488
vogue.ua

Вранці 2 червня в Лондоні відбувся парад Trooping the Colour на честь дня народження королеви Єлизавети II. Розповідаємо, хто з членів королівської родини брав участь у заході та ділимося фотографіями з події.

Герцог і герцогиня Кембридзькі приєдналися до королівської родини на балконі Букінгемського палацу, де розпочалося святкування платинового ювілею правління королеви Єлизавети II.

Кейт і Вільяма супроводжували їх троє дітей, принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї. Вони вітали багатотисячний натовп, який зібрався в центрі Лондона на честь 70-річчя правління королеви.

Кейт, Джордж, Шарлотта та Луї прибули на Trooping the Color у кареті разом з Каміллою, герцогинею Корнуольською. Герцогиня Кембридзька одягла одну зі своїх класичних суконь Alexander McQueen білого кольору, яку раніше бачили на Кейт на саміті G7 в Корнуоллі минулого року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA