Україна Україна

Як пройшло свято для матусь і татусів-блогерів Family Blog Day: фото

Сейчас читают: 644
liza.ua

30 жовтня 2020 року в грузинському ресторані «Мама Манана» медіакомпанія «Бурда-Україна» зібрала відомих матусь-блогерів країни взяти участь в кулінарному майстер-класі від Світлани Шептуха, послухати про досвід мами від відомої танцівниці Ілони Гвоздьової, познайомитися з ресторанним етикетом від Катерини Литвин, і просто приємно провести час разом!Кожна сім’я хоче, щоб її дитина була щасливою і здоровою.

Але для того, щоб це бажання стало реальністю дуже важливо, щоб сім’я була щасливою, здоровою й отримувала задоволення від життя.

І для цього ми організували найатмосферніше свято для матусь-блогерів та їх сімей — «Family Blog Day. Жити смачно».Головними гостями стали молоді мами-блогери: Яна Винниченко, Мая Разумовська, Альбіна Поліщук, Саша Нестеренко, Іра Сидорук, Артем Гаврилюк та інші.Молоді мами дізналися багато корисної інформації, які вітаміни пити під час і після вагітності, про здоров’я дітей і як це вдруге стати мамою від відомої української танцівниці Ілони Гвоздьової.Віт

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA