люди Яке сьогодні свято

24 листопада — яке завтра свято, прикмети та день ангела

Сейчас читают: 751
liza.ua

Наближається 328-й день року (329-й у високосні роки) за григоріанським календарем. До кінця року залишається 37 днів. В цей день православні віруючі шанують святого Феодора Студита, а також починають готуватись до морозів.

Все про 24 листопада, свята, прикмети та іменинників читай у нашій статті.Зміст матеріалу:Православна церква вшановує пам’ять Феодора Студита.

Чоловік, який жив у VIII-IX столітті, народився в родині чиновника та мав гарну освіту. За порадою дядька, який був настоятелем монастиря, постригся у ченці на знак приналежності до церкви.Так, Феодор став служителем Бога і прославився як візантійський чернець.

Згодом до його віри приєдналася дружина Анна. Чоловік активно проповідував християнство та захищав ікони. Під час гонінь його катували, змушуючи відмовитися від віри, але навіть це не зломило ченця.В народі говорять, що саме 24 листопада Феодор починає студити землю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA