Яке сьогодні свято

25 листопада — яке завтра свято, прикмети та день ангела

Сейчас читают: 268
liza.ua

Наближається 329-й день (330-й день у високосні роки) в григоріанському календарі. До кінця року залишається 36 днів. Сьогодні вшановують патріарха Іоанна Милостивого, а також відзначають багато інших подій.

Все про 25 листопада, прикмети та іменинників читай у статті.Зміст матеріалу:Православна церква відзначає патріарха Іоанна Милостивого, який жив в Олександрії в 6-7 століттях.

Вважається, що саме в цей період закінчуються весільні тижні, а потім шлюб укладають лише після зими.Крім того, за повір’ями, найгірше зиму переносять діти, тому 25 листопада батьки молилися Іоанну Милостивому, щоб захистив малих від хвороб.На свято патріарха Іоанна Милостивого особливо звертали увагу на прикмети та звичаї, завдяки яким робили прогнози стосовно майбутньої погоди.Своїх покровителів вшановують володарі наступних імен: Іван, Лев, Нил, Левко, Сава, Микола, Омелян та Леонтій, Омелян.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA