город огірки поради дачникам

Як і коли треба збирати насіння огірків на власному городі: багато дачників допускають помилку (ВІДЕО)

Сейчас читают: 259
hochu.ua

Огірки - одна з найпопулярніших культур, які українці вирощують у себе на городі. Хоча б одна-дві грядки знайдуться на ділянці практично у кожного дачника.

Ми вже розповідали, як зробити, щоб огірки були зеленими до самої осені, а зараз розповімо, як і коли треба збирати насіння з огірків.Розібратися у цьому питанні допомагає сайт ulyublena.

Автори діляться важливими порадами і підказками, про які не знає багато дачників-початківців. Читати також Поширена помилка: чому огірки перестали плодоносити в серпні Головне правило: збирати насіння з гібридних огірків, адже тоді у вас не буде жодної гарантії, що насіння проросте і дасть ті самі характеристики, що й материнська рослина.

Також не варто збирати насіння з огірків, на упаковках яких вказано F1 або F2 - ці зеленці також є гібридами першого або другого покоління, відповідно (у цьому випадку ви теж не можете бути певними у якості насіннєвого матеріалу).Для збору насіння на наступний сезон підходять лише сортові огірки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA