люди характер Нео психологія

Ворогів треба знати: що таке комплекси та як вони у нас з'являються

Сейчас читают: 529
hochu.ua

Комплекси - це негативне ставлення до власних вигаданих чи реальних недоліків. У повсякденному житті комплекси можна порівняти з "больовою точкою", яку люди старанно намагаються приховати від сторонніх.Психологічні комплекси – це моделі думок, почуттів, спогадів та бажань, які організовані навколо центральної теми чи концепції.

Вони є фундаментальною концепцією у різних школах психології, включаючи психоаналіз та юнгіанську психологію. Комплекси можуть відігравати важливу роль у формуванні особистості, поведінки та емоційних реакцій людини.

Читати також Психологи назвали 4 правила кохання Нам подобається думати, що ми господарі у власній оселі, але це явно не так.

Ми у кращому разі орендарі. Психологічно ми живемо в пансіонаті святих та шахраїв, дворян та лиходіїв, яким керує поміщик. Нам здається, що ми можемо робити все, що хочемо, але коли справа доходить до вирішальної сутички, нашій волі перешкоджають сусіди пансіону з власною думкою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA