діти 1 вересня

Чи треба довідка до школи у 2023 році і як її оформити з допомогою Helsi (ІНСТРУКЦІЯ)

Сейчас читают: 820
hochu.ua

Відтепер отримати довідку про стан здоров'я дитини, яку вимагають освітні заклади до 1 вересня, стало простіше. Медичний провайдер Helsi має пункт, де можна доступно отримати покроковий алгоритм дій для отримання такого документу.Завдяки Helsi отримати довідку для зарахування у садок, школу чи ВНЗ, стало простіше, пише ms.detector.media.Зі слів CEO Helsi Євгена Донця, багато людей не знають, куди звертатися, щоб отримати необхідні довідки для освітніх закладів.Кожного року в кінці літа в Україні спостерігається одна і та ж картина, і цей рік не виняток — тисячі українців переймаються отриманням медичних довідок для того, щоб відправити дітей на навчання...

Ключова мета Helsi — спрощувати доступ до медицини, — зауважив Донець. Читати також Збираємо дитину в 1 клас: без чого вам точно не обійтися і скільки це все коштує зараз Оберіть у застосунку та розділ Для вас буде показано список обов’язкових медичних довідок.

Оберіть ту, яка вам потрібна, і прочитайте інформацію щодо документів, консультації лікарів та аналізів, які потрібно зробити для довідки.Що ж стосується результатів ваших медичних оглядів, то їх можна побачити в розділі Їх можна показати лікарю дистанційно, давши доступ до цих документів у застосунку.

Читати також Щастя для дитини: яке воно, і як трансформувати його у доросле життя Нагадаємо, раніше ми писали про те, як підготувати дитину до школи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA