місто Маріуполь місто Харків місто Миколаїв місто Херсон люди страхи Нео місто Маріуполь місто Харків місто Миколаїв місто Херсон

Як футбольний клуб "Шахтар" допомагає Україні

Сейчас читают: 708
vogue.ua

Український футбольний клуб "Шахтар" разом з авіакомпанією SkyUp Airlines ініціюювали серію благодійних матчів під патронатом МЗС України, щоб допомогти нашій країні у війні з росією.

За цей час футбольний клуб залучив 25,6 мільйона гривень для допомоги Україні. Кошти зібрано завдяки матчам, акціям з партнерами, діяльності Shelter Centre та Shakhtar Social.

Крім того гравці "Шахтаря" за допомогою футбольної форми на кожному матчі нагадували усьому світу про злочини, які російська армія чинить в українських містах.

Футболісти одягали спеціальні футболки з патріотичною символікою. Vogue. ua згадує найяскравіші виходи гравців футбольної команди "Шахтар" за останні кілька місяців, про які варто знати всьому світові.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA