В Україні з 11 липня заборонять курити електронні сигарети у громадських місцях

Сейчас читают: 585
womo.ua

З 11 липня цього року забороняється куріння електронних цигарок у громадських місцях. Зокрема це стосується iqos, glo та інших тютюнових виробів, які прирівнялися до звичайних сигарет.

Саме в цей день набирають чинності норми закону №4358 «Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну», згідно з якими куріння електронних сигарет та систем нагрівання тютюну у громадських місцях буде заборонено, повідомила народна депутатка Лада Булах.

Куріння тютюнових виробів у місцях, де це заборонено законом, а також інших місцях, тягне за собою попередження або накладення штрафу в сумі 51-170 гривень.

У разі повторного порушення протягом року порушення штрафу становить 170-340 гривень. Також законом передбачено розміщення графічного знака у громадських місцях та закладах з текстом: «Куріння, вживання, використання тютюнових виробів, електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів заборонено!» The post В Україні з 11 липня заборонять курити електронні сигарети у громадських місцях appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA