Хорватія FAVBET Хорватія

Допомога та підтримка: Як благодійний фонд FAVBET Foundation допомагає постраждалим в Україні та переселенцям

Сейчас читают: 787
womo.ua

З першого місяця війни на рахунки ГО «Повернись Живим» та потреби ЗСУ FAVBET Foundation перерахував понад 4 млн грн. Щомісяця з жовтня 2021 року фонд перераховує 100 000 грн для реабілітації воїнів.

Благодійний фонд FAVBET Foundation, метою якого є створення екосистеми позитивного впливу і забезпечення умов для розвитку дитячого спорту та спортивної інфраструктури, освітніх програм та державних ініціатив, тимчасово призупинив усі планові проєкти та переорієнтувався на допомогу постраждалим в Україні та переселенцям.

Війна в Україні показала згуртованість громадян: медіаканали та соціальні мережі транслюють волонтерські заклики, суспільство спільними зусиллями збирає кошти на техніку для ЗСУ та гуманітарну допомогу для цивільних.

Серед них: передача 4300 ПК для сільських бібліотек у 15 областях України в межах спільного impact-проєкту «Цифровізація бібліотек» – разом з Міністерством цифрової трансформації України, Офісом Президента та Українською бібліотечною асоціацією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA