Сша люди здоровье Нео Сша

В Україні майже легалізували медичний канабіс

Сейчас читают: 679
vogue.ua

В Україні майже легалізували медичний канабіс: Кабмін підтримав відповідний законопроєкт, що розширить доступ до препаратів медичного канабісу для лікування низки хвороб.

МОЗ розраховує на підтримку законопроекту Верховню Радою України. Медичний канабіс, що полегшує стан дітей з епілепсією, людей, хворих на онкологічні захворювання, астму, хворобу Паркінсона, псоріаз, ПТСР, депресією, ниркову недостатність тощо, дозволено використовувати багатьох країнах: від Канади до Австралії, а також у переважній більшості штатів США, В Україні до недавнього часу канабіс належав до наркотичних засобів, обіг яких вважався нелегальним.

Треба зазначити, що між медичним канабісом і тим канабісом, навколо якого закручений сюжет в "Джентельменах" Гая Річі, – велика різниця.

Тетрагідроканабінол викликає змінений стан свідомості, а канабідіол має знеболювальний та заспокійливий ефект. "Канабідіол — це природний рослинний екстракт, – пояснює спікерка бренду GlyMed Plus, дерматологиня-косметологиня Ганна Богачова. – У косметиці й ліках його маркують як CBD: він не впливає на психіку людини, але знімає свербіж і біль, омолоджує й оздоровлює шкіру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA