Україна місто Київ місто Суми місто Харків місто Запоріжжя місто Львів місто Кривий Ріг місто Одеса люди Нео StandWithUkraine Україна місто Київ місто Суми місто Харків місто Запоріжжя місто Львів місто Кривий Ріг місто Одеса

Краса рятує: як L'Oréal Україна допомагає країні

Сейчас читают: 736
vogue.ua

Не пройшло й тижня з повномасштабного вторгнення, як L’Oréal Україна вже відправляла свій перший гуманітарний вантаж українцям.

Працівники складу добровільно виходили на роботу; благодійні фонди допомагали з логістикою. Розповідаємо, як від початку російського вторгнення та війни в Україні L’Oréal Україна підтримує українців. «Перша поставка гуманітарної допомоги відбулася вже 02 березня, — розповідає Олександр Мазуркевич, операційний директор L’Oréal Україна. — Ми розуміли, що є проблема з логістикою в країні, і, попри це, співробітники складу добровільно та з власної ініціативи виходили на роботу, оперативно збирали замовлення, а благодійні фонди – доставляли тим, хто цього потребує.

Ми дякуємо всім за сміливість та плануємо продовжити програму гуманітарної підтримки в другому семестрі 2022 року». Від початку повномаштабного російського вторгнення компанія забезпечує українців засобами для гігієни.

Лише за перші 2,5 місяці війни L’Oréal Україна доставила близько 300 000 засобів для гігієни у понад 20 населених пунктів. Найнеобхідніше – шампуні, гелі для душу та гоління, дезодоранти, засоби для догляду за шкірою — відправлялося в різні куточки України: Київ, Буча, Ірпінь, Чернігів, Обухів, Фастів, Львів, Суми, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг, Одеса тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA