Нео

Аліша Кіз допомогла дітям в Україні, які постраждали від війни

Сейчас читают: 885
vogue.ua

Американська співачка Аліша Кіз відреагувала на війну в Україні. Засновниця фонду "Keep a Child Alive" підтримала український благодійний фонд "Твоя опора" та запропонувала підтримку в українським дітям, які постраждали від російської агресії. "Вторгнення в Україну є трагедією для всіх її громадян, але для дітей-інвалідів або дітей, які живуть з такими хворобами, як рак або серцево-судинні захворювання, це найгірша ситуація, яку тільки можна уявити.

Доступу до ліків і методів лікування не вистачає, і єдина надія вижити – це дістатися до безпечного місця. Тисячі хворих дітей та дітей-сиріт в Україні залежать від рятувального лікування, ліків чи пакетів паліативної допомоги, і їм зараз потрібна допомога", - йдеться на сайті благодійного фонду співачки.

Фонд Аліші Кіз співпрацює з українськими організаціями (Tabletochki, Future UKR та Твоя опора), щоб доставити найбільш уразливих дітей та їхні сім’ї, які живуть із важкими умовами або є сиротами, до кордону Польщі, де вони матимуть доступ до медичних ресурсів, їжі та притулку, які їм потрібно негайно.

Наразі благодійний фонд співачки вже передав першу допомогу у будинках дитини, центри соціально-психологічної реабілітації дітей та центри соціальної підтримки у багатьох областях країни: у Сумській, Чернігівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Одеській, Львівській та Чернівецькій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA