фонд війна в Україні

«Я чекаю на тебе». Хто допомагає жінкам із родин військових? Добірка безкоштовних ініціатив та корисних контактів

Сейчас читают: 348
womo.ua

З початком повномасштабного вторгнення тисячі жінок, які чекають з війни на своїх чоловіків, братів та синів, зіткнулися із потребою у фаховій психологічній та юридичній підтримці.

У відповідь на це в Україні з’явилася низка ініціатив, які на безоплатній основі допомагають сім’ям захисників вирішити ці питання.

Ділимося добіркою ініціатив та проєктів, орієнтованих на жінок із родин військовослужбовців, а також номерами гарячих ліній, що можуть стати в пригоді. Групи підтримки від Українського ветеранського фонду Український ветеранський фонд — платформа розвитку ветеранських можливостей, що функціонує у складі Міністерства у справах ветеранів України.

Утім команда проєкту працює не лише з військовими та ветеранами, а й з членами їхніх родин. Читайте також: Тривожність: як виявити, на що звернути увагу та як впоратися Зокрема в межах підтримки родин захисників та захисниць Український ветеранський фонд запустив щотижневу онлайн-групу підтримки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA