догляд за шкірою поради доглядова косметика догляд

ТОП-10 корисних звичок для шкіри навколо очей

Сейчас читают: 822
womo.ua

Ольга Титова, косметолог, кандидат технічних наук та засновниця бренду косметики «Чиста Врода» Крем для повік – перший крем, який має з’явитися у догляді, особливо якщо очі вже познайомились із макіяжем.

Чому цій частині обличчя необхідно приділяти пильну увагу, розповідає наш експерт і ділиться 10-ма корисними звичками для сяючих очей. Бережне очищення та демакіяж Через те, що шкіра повік дуже суха, чутлива і тонка, очищати її звичайним гелем або пінкою для обличчя не можна.

В іншому випадку є всі шанси, що перші зморшки навколо очей з’являться набагато швидше. Тому при вмиванні намагайтеся зайвий раз не намилювати й обходити область очей, а в ідеалі взагалі замініть пінки-гелі на м’яке молочко для очищення.

Другий момент – правильний демакіяж очей. Шкіра повік відчуває стрес не так від декоративної косметики, як від невмілого і часом грубого очищення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA