ЗСУ волонтерка

Я закликаю говорити жінок правдиво з самою собою: науковиця та волонтерка Лариса Снігур про свій досвід збереження родини впродовж 10 років війни

Сейчас читают: 164
womo.ua

Війна триває у житті науковиці та волонтерки Лариси Снігур вже десять років. Допомога евакуйованим з Криму родинам військовослужбовців та кримських татар, налагодження забезпечення частин та шпиталів, розшук зниклих… Все це Лариса Снігур робила з 2014 року, сподіваючись, що синові вже не доведеться стояти поруч з нею у волонтерському русі.

Але, на жаль, справдились найгірші прогнози щодо повномасштабного вторгнення. І виявилось, що багаторічний досвід спілкування волонтерки з родинами поранених не готує до того, що серед ушпиталених захисників буде її син.

Не менш травматичним став процес очікування чоловіка – після 24 лютого 2022 року жінка його вперше побачила через 7 місяців.

Як в цьому виснажливому очікуванні з війни не загубити себе та зберегти родину? Думки Лариси Снігур стануть у нагоді багатьом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA