психологія поради психолога

7 корисних пси-звичок на кожен день від Олени Любченко

Сейчас читают: 545
womo.ua

Іноді мої клієнти, та й ви, шановне панство, хочете “чарівну пігулку”, аби тримати власне пси-здоров’я в балансі. Пігулки нема, втім… Олена Любченко, психотерапевтка, авторка книги «Переписати життя» Втім є речі — як-от чистка зубів чи вправи на прес – які, якщо робити їх щодня, роблять життя кращим.

Ці навички добре “качають” ваші емоційні м’язи – отже, роблять вас якщо і не щасливішим в рази, то точно більш резильєнтним.

Нічого нового для тих, хто читає мене давно, але, по-перше, тут і новачків чимало, по-друге, про розумні речі можна і нагадати. Вдячність Що робимо: проговорюємо (продумуємо, прописуємо) 5 речей, ха які ми вдячні Як це працює: регулярні практики вдячності вивільняють у кров серотонін і дофамін – гормони, які допомагають нам відчути приплив енергії, мотивацію, покращення настрою. План Що робимо: звечора або зранку прописуємо (я завжди за письмові вправи, а з планом це обов’язково писати!), про що зробимо сьогодні.

Як працює: план – це структура, нагадування, внесення порядку та відчуття контролю життя. Саме так ви себе і відчуваєте – корисним, наповненим, а ще і сильним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA