робота Подкаст кар'єра успішна жінка вибір редакції

Чим більше в тебе інформації, тим складніше бути радикалом: інтерв’ю Вєсти Гунченко

Сейчас читают: 760
womo.ua

Нещодавно широкий загал дізнався, що кандидатуру Вєсти Гунченко подано до Наглядової ради Українського культурного фонду. В щирому  інтерв’ю для WoMo, Вєста розповіла про свої враження пов’язані з цим важливим кроком, а також про посаду керівниці літературно-драматичної частини Київського академічного театру ляльок, ставлення до світу і себе, про страхи, стендап та чому чесність є запорукою гарного жарту. Чим саме займається керівниця літературно-драматургічної частини Київського академічного театру ляльок? В обов’язки керівника літературно-драматургічної частини входить достатньо багато різних завдань.

Зокрема: участь в підборі та підготовці матеріалу для постановок (знайти текст, іноді написати по ньому інсценізацію, або редагувати існуючу), PR театру — написання релізів, контакти з журналістами, написання колонок виходи в новинах і ЗМІ.

Також я відповідаю за ведення соцмереж театру, за розробку нового фірмового стилю (ми співпрацюємо зі школою Projector зараз), за генерацію різних ідей для просування театру або для впровадження всередині театру.  Розкажіть про ваші п’єси: від  ідеї до реалізації, який шлях ви подолали, чи були у вас сумніви у своїх силах, як ви їх долали.

Що відчували, коли побачили роботу на сцені? Наприклад Енеїда була для мене викликом: на початку проєкту планували використати інсценівку, написану іншою людиною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA