Украина спорт флешмоб жінки Землячки війна Росії проти України війна в Україні 2024 Украина

«Землячки» запустили флешмоб проти участі російських спортсменів в Олімпіаді-2024

Сейчас читают: 651
womo.ua

Громадська організація «Землячки», яка підтримує захисниць на фронті необхідною амуніцією, формою, взуттям та боксами з «жіночою гуманітаркою» запустила флешмоб #WhiteFlagKillerTag проти участі російських спортсменів в Олімпійських іграх-2024. Читайте також: Трагедія у Вишневому: мати викинула немовля з 5-го поверху Тому, за її словами, організація вирішила запустити флешмоб на підтримку українських спортсменів, які боронять рідну землю, доки російські спортсмени підтримують геноцид України. Читайте також: В Україні французька кінокомпанія зніматиме серіал «Перевізниця» про перші тижні російської агресії Щоб долучитися до флешмобу, потрібно записати відео з білим аркушем у руках зі словами: «Я не ховаю своє обличчя за білим прапором, тому що я не вбивця», викласти його в соціальні мережі з хештегами #whiteflagkillertag #bachcorrupted #IOC, і позначити організацію Zemliachky.

Ukrainian Front та офіційну сторінку Олімпійських ігор Olympics для поширення. The post «Землячки» запустили флешмоб проти участі російських спортсменів в Олімпіаді-2024 appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA