Форум здоров'я психологія жіноче здоров’я війна в Україні психічне здоров'я

Women Power Forum: як зберегти жіноче психічне та фізичне здоров’я під час війни

Сейчас читают: 863
womo.ua

Усі спікери є дипломованими фахівцями у своїй галузі, серед яких: Наталія Лелюх — лікарка-гінекологиня, волонтерка, популяризаторка наукового підходу в медицині, Антон Семенов — відомий психотерапевт зі спеціалізацією на життєвих кризах, Володимир Науменко — міжнародний психолог та консультант ТВ-шоу, Владлєна Авєріна — лікарка-дерматологиня та косметологиня, Ксенія Возніцина — лікарка-неврологиня, лідерка в організації реабілітаційної допомоги ветеранам у сфері психічного здоров’я та інші.

Обставини сьогодення вимагають від української жінки бути сильною, успішною, продуктивною та незалежною, при цьому залишатися здоровою та врівноваженою.

Але через постійний стрес війни страхи та біль накопичуються, стають причиною хвороб та гормональних збоїв і роблять жінку вразливою, позбавляють опори для себе самої та близьких.

За словами організаторів, Women Power Forum — це спроба показати та обговорити різні чинники, які впливають на жіноче здоров’я, запропонувати дієві, перевірені інструменти для протидії стресу, які можна застосовувати навіть вдома. Теми форуму:  Фізичне здоров’я та його погіршення через війну: профілактика, запобігання, діагностика та лікування. Ментальне здоров’я: нові виклики під час війни. Фізіологія та психологія сексу: прийняття та розуміння свого тіла, сучасне та індивідуальне сприйняття, розвиток відчуттів. Краса та зовнішність: вплив хронічного стресу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA