Нео StandWithUkraine Ми з України

Волонтерська організація ЦВІТ випустила благодійний мерч на підтримку ЗСУ

Сейчас читают: 250
vogue.ua

ЦВІТ — це дівоча організація спрямована на допомогу бійцям у гарячих точках. За час повномасштабної війни дівчата закрили понад 100 запитів від бійців Збройних Сил України загальною сумою в 3,5 млн гривень.

ЦВІТ представив перший дроп мерчу в колаборації з художником Іваном Маслюком, дизайнером бренду OHSHITDESIGN. Іван — мультимедійний художник, який відомий серед київської молоді завдяки своєму особливому стилю кастомізації речей — його малюнки сповнені наївної дитячої недбалості та щирої іронічності.

Перший дроп з колаборації присвячений молодості — тій, яку ми прожили, проживаємо і проживемо. І тій, яку ми ніколи не забудемо.

Футболку прикрасив наївний малюнок квітів та написана від руки цитата українського поета Володимира Сосюри: «Ні, не забуду я той шум далеких віт, О юносте моя, мій неповторний цвіт!» (II том, 1958, 31)Героями знімання стали волонтери Дар’я Червона та Данило Лукашевич.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA