страхи Нео

У мене немає дому: DOROFEEVA випустила кліп на соціальну тематику

Сейчас читают: 985
vogue.ua

Українська співачка DOROFEEVA випустила новий кліп на пісню "У твоїй душі", в якій порушує важливу соціальну проблему –відбудову житла, зруйнованого ворогом. "Дім – це особливе місце для кожного з нас.

Дім дарує неймовірне відчуття захищеності. Навіть, якщо навколо небезпека. Дім – це наша фортеця. Втратити дім – це одне з найтяжчих випробувань в житті" – ці слова, з яких починається відео, повертають нас до страшньої реальності, в якій щодня живуть українці.

Останні тижні знов принесли біль та руйнування – 10 жовтня країна-терорист випустила понад 80 ракет по Києву, Запоріжжю, Харкову, Миколаєву, Львову та іншим українським містам та селищам, цього понеділка атакувала столицю дронами. . .

За 7 місяців повномасштабної війни в Україні знищені 140 тисяч помешкань. Понад 230 тисяч українських сімей лишилися без житла, 90 тисяч українських дітей втратили свій дім – і це лише в містах і селах, що неокуповані ворогом. "Ворог руйнує наші домівки і життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA