Марк Гемілл Україна StandWithUkraine Марк Гемілл Україна

Люк Скайвокер допоміг зібрати кошти на 500 дронів для ЗСУ

Сейчас читают: 279
vogue.ua

Американський актор Марк Гемілл, відомий за роллю Люка Скайвокера в оригінальній трилогії «Зоряних війн», в інтерв’ю Bloomberg Radio повідомив, що Збройні Сили України незабаром отримають 500 дронів.

Наприкінці вересня 2022 року Марк Гемілл долучився до ініціативи UNITED 24 та став амбасадором проєкту «Армія дронів», в межах якого збирають кошти на безпілотники для ЗСУ. «Україні потрібні дрони.

Вони визначають результати війни, вони захищають свою землю, свій народ, вони стежать за кордоном, вони очі в небі», — сказав Гемілл в інтерв’ю Bloomberg Radio. — Я був шокований результатами зборів, адже після того, як я доєднався до проєкту, в Україну було передано понад 500 безпілотників». «У цій тривалій і нерівній боротьбі Україна потребує постійної додаткової підтримки.

Для мене честь стати амбасадором «Армії дронів» на запрошення Президента Зеленського, — сказав Гемілл. — Я точно знаю, що безпілотники потрібні українцям для захисту своєї землі, своєї свободи та цінностей усього демократичного світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA