люди Нео

Гурт The Hardkiss випустив сингл "Маяк" — історію про надію та боротьбу

Сейчас читают: 822
vogue.ua

«Маяк» – ідеальний трек для підняття бойового духу. Пісню "Маяк" було створено ще до повномасштабного вторгення, але сьогодні її текст набув особливого змісту. "В темному морі ми не одні – на відстані руки" – здається, ці влучні рядки написані сьогодні і про сьогодні. «Темне море та дикий шторм» — так можна описати складний час, у якому ми зараз живемо.

Як писала Леся Українка: «без надії сподіваюсь» і це був її заклик до боротьби, — розповідає фронтвумен гурту Юлія Саніна. —  Нам усім зараз потрібна надія, треба шукати її навіть у найтемніші часи.

Об’єднаність, підтримка одним одного, віра у людей, хороших людей. Віра у те, що навіть незнайома людина може врятувати твоє життя.

Українці стали «маяками» одне для одного". «Це дуже енергійна пісня про надію, — зазначає Юлія Саніна. — Уявляю, як наші воїни під неї відвойовують наші території і перемагають.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA